The Flash - A lehetetlen folytatódik. Évadzáró összefoglalása

Barryt a második évadban igen sok negatív esemény éri. Ereje kiteljesedik, de lelkileg teljesen összeomlik. Flash végül hibázik?

The Flash 1x23 Barry Goes Back In Time


Az egész évad során ez a legmeghatóbb rész, Barry visszamegy az időben.

Az első évad zárórésze és a második évad eleje tele van izgalmakkal.

Flash vissza akarja küldeni a jövőbe az Inverse Flash-t azaz Eobard Son-t. Csak hogy a dolgok kuszábban alakulnak mint ahogy azt várták. 

Barry a 23. részben nyit egy féreglyukat, és vissza megy az anyjának a megölésének az időpontjára. Wells azaz Eobard igen elbízza magát, amikor Flash vissza megy az időben. Kell neki a gyorsasága, hogy visszajuthasson a saját idejében. Ezért ráveszi, hogy amíg megmenti az édesanyját, addig a féreglyukon keresztül ő eljuthat az idejébe.

Az a Flash, aki a gyermekkori önmagát megmenti megálljt parancsol neki, Barry pedig hallgat rá. Így kínok közt harcol az érzelmei ellen, de sikerül megállnia, és nem menti meg az édesanyját. Sikerül elbúcsúznia tőle, és elmondja neki mi azaz ki lesz belőle. 

Ő lesz Flash aki életeket ment és meg tisztítja a várost a bűnüldözőktől.

 

 

Amikor Barry vissza megy, összeméri erejét az Inverse Flash-el, a végsőkig harcolnak, de mindketten nagyon erősek.

Egy váratlan fordulat mindent megváltoztat, amikor Eddie Son lelövi magát; feláldozza az életét. Mivel Eddie az Inverse Flash leszármazottja, így ha ő meghal, Eobard sem születik meg.

Elképesztő, ahogy Wells arcvonásai átalakulnak Eobard Son arcvonásaivá.

 

Miközben a drága Eddie haldoklik, és végső búcsút vesz Iris-tól, Eobard úgy válik semmivé.

Kitörlődik az idősíkból.
Ez után a féreglyukon keresztül egy szürke sisakot dobnak át, amin egy villám jel van. Ez egy másik szélvészre utalhat, de jelen pillanatban nem lesz idejük még ezzel foglalkozni.

 

Ez a rész tele van érzelmekkel, szenvedéllyel és fordulatokkal. Az égen egy szingularitás jelenik meg, ami mindent magába szippant. 
Barry úgy próbálja meg megmenteni a várost, hogy a feketelyukkal ellentétesen kezd el futni, hogy megszüntesse a mozgását.

Remélem tetszett a fényképes spoiler-em.

Megéri megnézni. :)

 

Kép forrás: Trailer-ből.

Üdv.: A.

Ajánló
Kommentek
  1. Én